Trakya Kalkınma Ajansı'dan 'İletişim Ve Motivasyon Eğitimi' Projesi

Trakya Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı Edirne İl Özel İdaresi ‘İletişim ve Motivasyon Eğitimi Projesi’ kapsamında eğitimler başladı.

Trakya Kalkınma Ajansı'dan 'İletişim Ve Motivasyon Eğitimi' Projesi
Edirne İl Özel İdaresi personellerine, iletişim ve insan ilişkileri, sunum teknikleri, zaman yönetimi, beden dili, motivasyon ve stres yönetimi konularında verilecek eğitimler başladı.

İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ahmet Turan Ateş, “İdaremiz vatandaşına kaliteli hizmet götürmeyi ilke edinmiş, vatandaşla yakın iletişim halinde çalışan, yaptığı projelerle Edirne’nin sosyo ekonomik sürdürülebilir gelişmesine katkı sağlayan bir kurumdur” dedi.

Ateş, ’İletişim ve Motivasyon Eğitimi Projesi’ kapsamında yaptığı açıklamada, "Kurum çalışanları arasındaki bilgi alışverişini, iş barışını ve verimliliğini sağlamak gibi önemli işlevleri bulunan etkin bir iletişimin, kurumlar arası kurulan sağlıklı diyaloglarda ve rekabet avantajı yaratmadaki rolü de oldukça önemli olmaktadır. Bu ihtiyaca cevap verebilmek için idaremizin hizmet kalitesini arttıracak eğitim programı planlanmıştır" diye konuştu.

Kaynak: İHA