JÖH Komutanı Özsırkıntı'dan Kaymakam Özkan'a Ziyaret

Bitlis’in Tatvan İlçe Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanı Binbaşı Teoman Özsırkıntı, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

JÖH Komutanı Özsırkıntı'dan Kaymakam Özkan'a Ziyaret
JÖH Tabur Komutanı Binbaşı Teoman Özsırkıntı’yı makamında kabul eden Kaymakam Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bir süre Binbaşı Özsırkıntı ile görüşen Kaymakam Özkan, Bitlis ili ve ilçelerinin tam bir güven şehri olduğunu söyledi.



Önceden terör olaylarıyla anılan bölgenin artık turizm ve ticaretle anılacağını ifade eden Kaymakam Özkan, “Güvenlik güçlerimiz 24 saat aralıksız çalışıyor, aynı zamanda diğer kurumlar turizm ve ticaretin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yürütüyor. Yani kısacası bölge halkının huzuru, hemşerilerimizin rahatı için tüm kurumlarımız kendi alanlarında çalışmalarını ve hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bölge turizmine rağbet oldukça yüksek, turizmci arkadaşlarımız bunun alt zeminini de oluşturmuş durumda, esnaflarımız çok şükür rahat bir nefes almış durumda ve ticaret her gün daha da gelişiyor. Yerleşim alanlarında ve kırsalda güvenlik güçlerimiz aralıksız çalışma yürütüyor. İnşallah bölgede terör algısı artık kalmayacak ve buralarda Ege ve Akdeniz bölgesi gibi tamamen turizm şehri olacak. Çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

İlçe Jandarma Özel Harekat (JÖH) Tabur Komutanı Binbaşı Teoman Özsırkıntı ise, Kaymakam Özkan’a teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA