Halk Evlerinde Kütüphane Ve Etüt Merkezi Dönemi Başlıyor

Batman Belediyesi bünyesindeki üç halk evini, sürdürdüğü onarım ve düzenleme çalışmalarıyla kütüphane ve etüt merkezlerine dönüştürüyor.

Halk Evlerinde Kütüphane Ve Etüt Merkezi Dönemi Başlıyor
Bilgiye ve eğitimli gençlere yönelik çalışmalarını, kurumsal boyutta hizmete dönüştüren Batman Belediyesi, gençlerin bilgiden faydalanabilmeleri ve geleceklerini belirleyen sınavlara hazırlanabilmeleri için 3 ayrı mahallede bulunan halk evlerinde yeni düzenlemelere giderek zemin hazırlıyor. Batman kent merkezinin farklı bölgelerinde yer alan Mehmet Sincar, Ahmet Kaya ve Edip Solmaz Halk Evlerinde yürütülen düzenlemelerle kütüphane ve etüt merkezleri oluşturuluyor.

Üç ayrı halk evinde eş zamanlı olarak yürütülen düzenlemelerde farklı ekipler bir arada çalışıyor. İç ve dış cephe tadilat çalışmalarının aynı anda yürütüldüğü halk evlerinde ters tavan ve yer fayans döşeme çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Ekipler çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak yeni merkezleri kullanıcıların hizmetine sunmayı hedefliyor. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, amaçlarının gençlere yeni imkanlar sunarak başarılarını artırmak olduğunu vurguladı.
Kaynak: İHA