GTSO Meclis Toplantısı Yapıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Meclis Başkanı Paşa Ağdemir'in başkanlığında toplanan meclis toplantısında, 14 Ekim'de vefat eden başkanvekili Mehmet Yıldırım için anma töreni yapıldı.

GSTO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, "Mehmet Yıldırım, yönetim kurulunda her işi layıkıyla yapan değerli bir arkadaşımızdı. Yıldırım, ülkemizin yanı sıra dünyanın bir çok yerinde yatırımlar yapan bir şirketin önde gelen isimdi. Onun sürekli olarak dile getirdiği ülkemin ay yıldızlı bayrağını, her ülkede dalgalandırmak bizim için en önemli görevdir." dedi.

Ağdemir, vefat eden Yıldırım'ın yerine yönetim kuruluna meclis üyesi Faruk Güzel'in, oda meclisine de Aydınlar Madencilikten bir yetkilinin davet edildiğini söyledi.

17-18 Kasım'da İŞKUR Gemlik Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek "İŞSİZİ Bekliyor" temalı istihdam fuarı hakkında bilgi veren Ağdemir, fuarın sadece Gemlik'i değil Yalova, Orhangazi ve İznik'i de ilgilendirdiğini belirtti.

Ağdemir, iş arayan ve işverenlerin bir araya geleceği fuar sayesinde istihdamın arttırılacağını vurgulayarak, GTSO'nun da burada bir köprü görevi göreceğini söyledi.

Eylül dönemi bütçesinin de oy birliğiyle onandığı toplantıda, bir süre önce oluşturulan Ar-Ge komisyonunun, odanın kuruluşunun 120'nci yılı münasebetiyle çalışmalar yapmasına karar verildi.

Kaynak: AA