Giresun Belediyesinin Yol Çalışmaları

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol onarım ve yeniden düzenleme hizmetlerinin sürdüğünü bildirdi.

Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tamamının doğalgaza kavuşması için ilgili firmayla ortak hareket ettiklerini belirtti.

Belediye ekiplerinin doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı Hacı Miktat Mahallesi Saadet Sokak ve Kale Mahallesi Eşref Dizdar Sokak'ta parke yenileme, Çınarlar Mahallesi Sokakbaşı Caddesi ve Teyyaredüzü Mahallesi 148 Nolu sokakta asfalt yol çalışmaları yaptıklarını aktaran Başkan Aksu, şunları kaydetti:

"Bir bölgede sadece anayollar kazılmıyor. Yan ve bağlantı hatları ile neredeyse tüm yollar kazılıyor. Tamirat ve onarım yeterli olmadığı için yolun tamamını yapmak zorunda kalıyoruz. Yaptığımız yol doğalgazdan dolayı tekrar bozuluyor, biz yeniden yapıyoruz. Doğalgaz kazıları sırasında zaman zaman su hatlarımıza zarar veriliyor. Hizmetin gelmesi için bu olumsuzlukları yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını ve ekiplerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz. Çabalarımız, hedefimiz daha güzel ve yaşam kalitesi yüksek bir kentte yaşamak."

Kaynak: AA