GTSO Akreditasyon Sertifikasını Yeniledi

TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında bir bağımsız denetim kuruluşu tarafından denetlenen Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası'nın (GTSO) akreditasyon belgesinin devamına karar verildi.

GTSO'dan yapılan açıklamaya göre, denetim toplantısına Başkanı Kemal Akıt, başkan vekilleri Mehmet Yıldırım ve Nurettin Hocaoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ergin Erenoğlu, Mehmet Anar, Şefik Yılmaz ve Fikret Mete, genel sekreter Agah Arda, kalite ve akreditasyon sorumlusu Pınar Akın katıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"GTSO 2007 yılında, TOBB akreditasyon sitemine aday olmuştur. 2008 yılı itibarıyla adaylık çalışmalarına devam eden odamız, çalışmalarını ve faaliyetlerini akreditasyon kriterleri çerçevesinde yeniden yapılandırmaya başlamıştır. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Türk Loydu Vakfı tarafından gerçekleştirilen geliştirme ziyareti ve eksiklerimizin tamamlanması sonucunda 6 Haziran 2008'de Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan denetim sonucunda akredite olmaya hak kazanmıştır. GTSO bugün, Türkiye genelindeki 364 oda ve borsa içinden bu güne kadar akredite olmaya hak kazanmış 68 odadan biridir."

Kaynak: AA