MHP İl Başkan Yardımcısı Tuna Açıklaması

'Bu millet ebediyete kadar yaşasın diye iktidarın yanındayız'.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, "Bu millet ebediyete kadar yaşasın diye iktidarın yanındayız." dedi.

MHP Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından, genişletilmiş ilçe toplantısı yapıldı.

İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, Kumluca ilçe Başkanı Yücel Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tuna, Türk milletinin köklü bir millet olduğunu söyledi.

Son zamanlarda MHP olarak bazı konularda iktidara destek verdiklerini, bunun da bazı kesimler tarafından çarpıtıldığını ifade eden Tuna, "Bu millet ebediyete kadar yaşasın diye iktidarın yanındayız. Bize 'iktidar partisinin koltuk değneği oldu' diyenlere aldırmadan yolumuza devam ediyoruz. Çünkü 'önce ülkem, sonra milletim, sonra partim ve en sonunda ben' diyen bir liderimiz var. Çünkü ülke olmadan millet, millet olmadan parti olmaz. Biz bu yüzden bu ülkenin bekası diyoruz. Bugün farklı söylemler üretip başka yollara yürüyenler, bu ülke olmasa nerde siyaset yapacaklardı." dedi.

Partililerden gelen soruları da yanıtlayan Tuna, MHP olarak dün olduğu gibi bugün de siyasi çizgilerinde hiç değişiklik olmadığını, doğru bildikleri hak yolda kimseden korkmadan ilerleyeceklerini bildirdi.

Toplantı sonunda sonra partililere aşure ikramı edildi ve dua yapıldı.
Kaynak: AA