EFOD 'Kırsalın Türküsü' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) Servet Çınar Fotoğraf Atölyesi'nce Trakya'da kırsal yaşamı konu alan "Kırsalın Türküsü" fotoğraf sergisi açıldı.

Derneğin Başkanı Serdar İyiiz, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın çok amaçlı salonunda serginin açılışı dolayısıyla düzenlenen toplantıda, fotoğrafa gönül veren insanların EFOD'da bir araya geldiğini ve güzel işler ortaya koyduğunu söyledi.

Dünyanın her yerinde fotoğraf çektiklerini belirten İyiiz, "Aldığımız ödüller kısaca şöyle. Uluslararası alanda 15 altın madalya. Bu altın madalyalar İngiltere'den Hindistan'a kadar gerçekten ve bunları devamlı paylaşıyoruz. 9 gümüş, 5 bronz madalya. 3 Türkiye birinciliği, 2 Türkiye ikinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü, 38 uluslararası mansiyon ve 418 sergileme ödülleri. Bu çok ciddi bir başarı. Şu an Türkiye'de en çok ödül alan derneğiz." diye konuştu.

Servet Çınar da diğer fotoğrafçı arkadaşlarıyla sergiyi oluştururken Trakya'daki kırsalın her yerini karış karış gezdiklerini ve sergiye büyük emek harcadıklarını anlattı.

İyiiz, atölyeye katılanlara sertifikalarını verdi.

Konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı.

45 fotoğrafın yer aldığı sergi, 29 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA