Burhaniye'de Okullara Belediye Koruması

Burhaniye Belediyesi diğer ilcelere ornek olacak çalışma ile okullara panel çit uygulaması başlattı. Öğrencilerin güvenli alanlarda vakit geçirebilmeleri adına başlatılan çalışmalarda okul bahçe duvarları tel örgüyle çevriliyor.

Burhaniye'de Okullara Belediye Koruması
Belediyenin, öğrencilerin daha güvenli ortamlarda oyun oynayabilmeleri ve vakit geçirebilmeleri adına başlattığı çalışmalar Faruk Kızıklı İlkokulunda devam ediyor. Nadir Tolun Ortaokulu ve Celal Toraman Anadolu Lisesi’ndeki çalışmayı tamamlayan ekipler, Faruk Kızıklı İlkokulu’nda panel çit uygulamasına başladı.

Çalışmaların tüm okulları kapsayacağı bildirildi.

Eğitime verdiği önemi her platformda dillendiren ve öğrenciler adına yürütülen her projeye katkı veren Belediye Başkanı Necdet Uysal, ”Burhaniye Belediyesi olarak okullarımıza her daim destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillerimizi yetiştiren okullarımızın eksikleri konusunda yardımcı olmak bizim görevimizdir. Öğrencilerimizin daha iyi yetişmeleri adına yapılacak her türlü projeye destek vermeye çalışıyoruz. Bu anlamda okullarımızın fiziki yapılarında da ihtiyaç duyulan konularda Belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA