Bakan Özhaseki Hafta Sonunu Samsun'da Geçirdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın davetlisi olarak geldiği Samsun'da hafta sonunu geçirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, basına kapalı gerçekleşen buluşmaya Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve eşlerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, uzun zamandır bakan ve belediye başkanlarını davet ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Eski dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Belirli periyodlarla bir araya gelmeye çalışsak da mesailerimiz buna elvermiyor. Dün Golf Kulübü’nde bakanımız ve belediye başkanlarımızla bir aradaydık. Yaptığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki beyden kentlerimizde yapacağımız projeler için destek sözü aldık. Bugün de Samsunum 1 Gemisi'nde kahvaltı yaptıktan sonra misafirlerimizi yolcu ettik. Kadim dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu buluşma hepimiz için çok faydalı oldu."

Kaynak: AA