İletişim Öğrencileri, TRT Yarışmasında 5 Ödül Kazandı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, "TRT-Geleceğin İletişimcileri Yarışması"ndan 4 dalda 5 ödül kazandı.

Akdeniz Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, TRT tarafından genç iletişimcileri desteklemek ve teşvik etmek amacıyla bu yıl 3.'sü düzenlenen "Geleceğin İletişimcileri Yarışması"da radyo yayıncılığı, televizyon yayıncılığı, sesli görüntülü haber yayıncılığı ve yeni medya olmak üzere 4 ana dal ve 15 alt dalda ödüller dağıtıldı.

Yarışmaya, 35 üniversiteden 351 öğrenci ve 221 eserin yarıştığı "Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nda Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, toplamda 4 dalda 5 ödül kazandı.

TRT Arı Stüdyoları'nda yapılan ödül töreninde, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Osman Işık ve Gökhan Cengiz müzik videosu kategorisinde birinci, haber fotoğrafı kategorisinde Coşkun Kan birinci aynı kategoride Nazgul Kenzhetay üçüncü, radyo drama kategorisinde Yağmur Sarıoğlu ve İrfan Çıtak üçüncü, televizyon programı kategorisinde ise Mustafa Gök ve Nurullah Gök üçüncü oldu.

Ödül töreninde öğrencileri yalnız bırakmayan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, genç iletişimcilerle gurur duyduğunu belirterek, iletişim alanında önemli bir yarışma olan "TRT-Geleceğin İletişimcileri Yarışması"nda Akdeniz Üniversitesi'ni başarıyla temsil eden öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: AA