Of Medya Derneğinden İlçe Müftüsü Onat'a Ziyaret

Of Medya Derneği yönetimi, İlçe Müftüsü Recep Onat'ı makamında ziyaret etti.

Müftü Onat, ziyarette yaptığı konuşmada, camilerin medeniyetin inşasında son derece önemli olduğunu belirterek, "Toplumumuzun, bilgiyi camiden ve din görevlilerinden öğrenerek dini konularda daha bilgili olmasını sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Allah'ın insanı toplumsal bir varlık olarak yarattığını dile getiren Onat, şöyle konuştu:

"İnsan toplumda yaşadığı için, din de toplumun huzurunu sağladığı için bizler toplumun huzur ve mutluluğu açısından dini doğru şekilde anlatıp bilgilendirme işini yapıyoruz. Sizler de bizim bu doğru mesajlarımızı topluma ulaştırdığınız için önemli görev ifa ediyorsunuz. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, işlerinizde kolaylıklar diliyoruz."

Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu ise, cami ve dini kurumların, toplumun önemsediği kurumların başında geldiğine dikkati çekti.

Muratoğlu, "Bizler de toplumun doğru haber almasını önemsiyoruz. Sizlerin vereceği mesajları topluma doğru şekilde aktarmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda her zaman göreve hazırız. Sizlerin ve tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyor, nazik kabulünüzden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA