Türk Ve Suriyeli Çocuklar, Mehmetçik'e Sevgilerini Gönderdi

Türk ve Suriyeli çocuklar, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan askerler için şiir ve mektuplar yazdı, resimler hazırladı.

Kilis'te aralarında Suriye uyrukluların da bulunduğu bir grup çocuk, Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan ve hastanede tedavi gören askerlere ulaştırılmak üzere şiir ve mektuplar kaleme aldı, resimler çizdi.

Kilis Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye sosyal tesislerinde kurslara katılan Türk ve Suriyeli çocuklar, Kilis Devlet Hastanesinde tedavileri süren yaralı Türk askerlerine moral vermek amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Çocuklar, etkinlikte yaralı askerler için şiir ve mektuplar kaleme aldı, resimler yaptı. Çocukların şiir, mektup ve resimlerin, Kilis Devlet Hastanesinde tedavi gören askerlere ulaştırılacağı bildirildi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, belediye bünyesindeki sosyal tesislerde düzenledikleri çeşitli projelerle, Suriye sınırında ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda mücadele eden Türk askerlerine her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirtti.

Türk askerinin devletin bekası için mücadele verdiğini hatırlatan Kara, Türk ve Suriyeli çocukların hazırladıkları şiirlerle ve mektuplarla mücadelede yaralanan askerlere, moral vermek istediğini ifade etti.
Kaynak: AA