Maski'nin Altyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ'den yapılan açıklamaya göre, ekipler, Kömür Tevzi yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamladı.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, sorumluluk alanlarında olan tüm bölgelerde çalışmaların devam ettiğini belirterek, kış aylarında özellikle yağmur sularını tahliye etmede kolaylık sağlamak ve oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçmek için yapılan çalışma ile mevcut bölgede sorunun önüne geçtiklerini kaydetti.

Şehir genelinde ihtiyaç duyulan her noktada Yağmur Suyu Hattı Projesi'ni hayata geçireceklerini aktaran Özdemir, 'Su birikintilerinden kaynaklı sorunlar için kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Bu kapsamda Kömür Tevzi'de 540 metre 800'lük yağmur suyu hattı ve 9 muayene bacası çalışmalarımızı tamamladık. İl sınırlarında bulunan tüm bölgelerimizin modern alt yapıya kavuşması ve şehrimizdeki mevcut yağmur suyu ağımızı genişletmek için çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA