Yalova Beledi̇yesi̇'ne Bi̇ri̇nci̇li̇k Ödülü

Yürüyen Köşk'ün ana tema olarak işlendiği Yalova Belediyesi'nin EMITT Fuarındaki standı ödüle layık görüldü.

Yalova Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, fuarda 'Destinasyonlar' dalında Yalova Belediyesi standı birincilik ödülünün sahibi oldu.

Belediye Başkanı Vefa Salman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yalova'nın kalitesi ve farkı EMİTT 2017'de kendisini gösterdiğini kaydetti.

Aldıkları ödül dolayısıyla mutlu olduklarını belirten Salman, şunları kaydetti:

'Destinasyonlar dalında Yalova Belediyesi olarak açmış olduğumuz stant birincilik ödülüne layık görüldü. Birçok ilimizin ve dünya markalarının katıldığı fuarda bu ödüle layık görülmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Standın hazırlanmasında emeği geçen başta Başkan yardımcım Jülide Güner olmak üzere mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yalova'nın tanıtımı için belediye tarafından yapılan çalışmalar EMİTT'de de karşılıksız kalmadı. Yürüyen Köşk standı, fuarın ilk gününde ilgi odağı haline geldi. Atatürk'ün bal mumu heykelinin de bulunduğu stantta, tarihi ve doğal güzellikleriyle, gündelik hayatın akışıyla ve her mevsimde bir başka olan Yalova'ya ait güzelliklerin yer aldığı görsellerle süslenen stant, en çok ziyaret edilen stantların başında geldi.'

Kaynak: AA