Sandıklı'dan Giden Yardım Tırları Haleplilere Ulaştırıldı

Sandıklı Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından organize edilen 'Halep'te İnsanlık Ölmesin' Kampanyası kapsamında toplanan yardımların 24 tırla Haleplilere ulaştırıldığı bildirildi.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Temsilcisi Osman Gönülseven yaptığı açıklamada, yardımların Halep ve İdlip kırsalındaki halka dağıtmaya başlandığını bir kısmının da Halep'ten çıkması muhtemel aileler için İdlip'teki depolarına konulduğunu söyledi.

Başta Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl olmak üzere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Gönülseven, 'Halepli kardeşlerimizin sizlere gönül dolusu sevgi ve selamlarını getirdik.' dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çöl de Halep ile Sandıklı arasında bir gönül köprüsü kurulduğunu kaydetti.

Çöl, 'Türkiye'nin gündemi birkaç gün Sandıklı ilçemizden giden 24 yardım tırı olmuştur. Sandıklı halkının yardımseverliği artık bütün ülke tarafından bilinen bir gerçek haline gelmiştir. Bu bağlamda bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, Hayrat İnsani Yardım Derneğimize, bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA