Korkuteli Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği Genel Kurulu

Korkuteli Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği, 3. Genel kurulunu gerçekleştirdi. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen genel kurulda Osman Küçük Yörük güven tazeledi.

Korkuteli Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği Genel Kurulu
1982 yılında kurulan ve 3 yıl önce ismi Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği olarak değişen dernek, 3. Genel kurulunu gerçekleştirdi. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen genel kurulda Osman Küçük Yörük tekrar dernek başkanlığına seçildi.

Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli’nin odasında gerçekleşen genel kurulda, İlçe emniyet Müdürlüğüne yapılacak olan hizmetler de ele alındı.

Dernek Başkanı Osman Küçükyörük, “insanların yeme ve içme gibi hayati ihtiyaçlarından sonra ikinci en önemli ihtiyacı emniyet ve güvenliktir. Bizde dernek olarak bir şeyler yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli ise, Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneğinin Emniyet Müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Polisin vatandaşa hizmet etmek için var olduğunu, biz vatandaşımızın 24 saat emrindeyiz. Biz halkımız için varız ve halkımız da bizim yanımızda olduğunu gördük. Halkımız bu desteğiyle sadece polise değil, kendilerine de sahip çıktıklarını gösteriyor. Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kadar güvenin teminatı olmuştur” diye konuştu.

Kaynak: İHA