Minik Öğrencilerden Mehmetçik'e Mektup

Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren özel Lale Bahçesi Anaokulu öğrencileri sınırda vatani görevini yapan Mehmetçik'e velileri yardımı ile yazdıkları mektupları gönderdi.

Anaokulundan 4 ile 6 yaş arası 45 öğrenci son dönem yaşanan terör olayları ve şehitler nedeniyle duygulanarak sınırda faaliyet gösteren askerlere, velileri yardımı ile mektup yazdı.

Okul öğretmenleri Mesut Kutlu gözetiminde Sandıklı PTT Müdürlüğüne gelen öğrenciler, hazırladıkları mektupları PTT yetkililerine teslim etti.

Sınırda vatani görevini yapan askerlere moral desteğinde bulunmak isteyen minik öğrenciler yazdıkları mektuplarda askerlere sınırda kendilerini ve ülkelerini korudukları için dua ettiklerini belirttiler.

Anaokulu öğretmeni Mesut Kutlu gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Öğrenciler, doğudaki sınırlar da askerlerin ne zor şartlarda görev yaptıklarını bu yaşlarına rağmen televizyonlardaki haber programlarında görerek hissetmişler. Bu duygularını annelerinin yardımları ile mektup yazarak, sınırlarda görev yapan askerlere moral desteği olmak istediklerini söylediler.'

Kendilerinin de öğrencilerin bu isteklerini kırmadıklarını belirten Kutlu, yazdıkları mektuplarla birlikte ilçe PTT Müdürlüğüne gelerek mektuplarını sınır karakollarında vatani görevini yapan askerlere gönderdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA