GTO'ya Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) GAP Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Figen Akan ve TOBB Gaziantep Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, göreve yeni gelen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hıdıroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, kültür ve turizmin Gaziantep’in ekonomik yapılanmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Ticaret ve sanayide başarılı çalışmalara imza atan Gaziantep'in aynı başarıyı turizmde de göstereceğine inandığını vurgulayan Hıdıroğlu, 'Bunun için herkes elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyor. Şehirde faaliyet gösteren bütün kurum ve kuruluşlar kentin turizm alanında da gelişmesi için çaba sarf ediyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin başlattığı 'Gaziantep'e gitme zamanı' kampanyası bu anlamda atılmış önemli bir adımdır. Oda olarak Gaziantep'in kalkınması için atılacak adımlara destek veriyoruz. Bu kampanya kısa sürede bütün kurum ve kuruluşlardan destek gördü ve ilerleyen zamanlarda amacına ulaşacaktır. Bu kampanyanın en önemli destekçilerinden biri olan TÜRSAB yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Hıdıroğlu, gençliğin toplumun en önemli yatırımı olduğunu belirterek, üretken ve donanımlı gençlerin ülkenin geleceğinde etkin rol alacağını söyledi.

Yetkinşekerci de kurul olarak Gaziantep’te genç girişimcilerin sayısının artırılması için çalıştıklarını belirterek, girişimciliğin ön planda tutulduğu bir şehirde yaşamanın avantajlarından en üst düzeyde istifade ettiklerini kaydetti.

Akan, Gaziantep'in tanıtımı adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, Gaziantep'e gitme zamanı kampanyasının da bu çalışmalardan biri olduğunu, bu dönemde Gaziantep'in tanıtımını en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

Kaynak: AA