Muratpaşa'da Toplu Sünnet Töreni

Şehitler Parkı'nda düzenlenen törende, 403 çocuk sünnet ettirildi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet şöleninde 403 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Muratpaşa Belediyesi'nin, Yenigün Mahallesi Şehitler Parkı'nda üçüncüsünü düzenlendiği toplu sünnet şölenine, 403 çocuk ile aileleri ve muhtarlar katıldı.

'Bütün çocuklarımız eşittir' sloganıyla gerçekleştirilen şölen kapsamında, 13 engelli çocuk da sağlık kurumlarında sünnet edildi. Törende konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, böylesi bir şölende bir araya gelmenin Muratpaşa'nın ailelere yardım eli uzatmasından çok daha fazla bir anlama geldiğini ifade etti.

Sünnet olan 403 çocuğunun ailesinin oğullarına sünnet düğünü yaptıracak güce sahip olduğunu bildiren Uysal, 'Önemli olan can cana, yan yana bu şöleni yapıyor olmamız. Çocuklarımızın hep beraber, dayanışma içinde, kardeşçe bu sevinci yaşıyor olması ayrıca anlamlı. Birlik, beraberlik, güzellik, mutluluk ne kadar artarsa o şehirde yaşam o kadar keyifli olur.' ifadesini kullandı.

Muratpaşa Belediyesinin çalışmalarına da değinen Uysal, belediyenin kendi fabrikasında ürettiği asfaltla 56 mahallede cadde ve sokakları yenilediklerini, yine kendi atölyelerinde ürettikleri ve aynı zamanda patentine sahip oldukları yeraltı çöp konteynerlerini yerleştirmeye devam ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA