Malatya'da Öğretmenlere Eğitim Semineri

Yeşilyurt Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezleri (YEKSAM), bünyesinde faaliyet gösteren Yeşil Konak Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik meslek içi eğitim semineri verildi.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezinin toplantı salonunda düzenlenen törene Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Güner ve Başkan Yardımcısı Haydar Şahin katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Mehmet Güner, meslek içi eğitim seminerinin 5 gün sürdüğünü belirterek, seminerde bu yılki müfredatla ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını kaydetti.

Seminerin verimli geçtiğini aktaran Güner, 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sizlere gönül rahatlığıyla teslim ediyoruz, bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Eğitim kalitesini ve niteliğini daha iyi bir düzeye ulaştırmak maksadıyla tertip edilen seminerde sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Hep birlikte el ele vererek hem şehrimizin hem de ilçemizin eğitim kalitesini yükseltmeliyiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA