Kartepe'de Yollar Bayrama Hazırlanıyor

Kartepe Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde bulunan parke yolların bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.

Kartepe'de Yollar Bayrama Hazırlanıyor
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, alt yapı çalışmaları nedeniyle zarar gören parke yolların bakım ve onarım çalışmalarını bayram öncesi yoğunlaştırdı. Kurban Bayramı öncesi Kartepe’nin dört bir köşesinde çalışan ekipler, parke tamirat çalışmalarını Köseköy, İstasyon ve İbrikdere mahallelerinde gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmalarının ardından bozulan güzergahlarda iyileştirme çalışmaları yapan ekipler, yolları modern ve kullanışlı hale getiriliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Çözüm odaklı çalışmalarımızı ilçe genelinde geniş bir yelpazede gerçekleştiriyoruz. Yaz ayları ile birlikte Kartepelilerin beklentilerine karşılık verecek üst yapı düzenlemelerine hız verdik. Yaklaşan bayram öncesi bozuk güzergahların tamirat ve bakımlarını da asfalt yama ve parke tamiratı şeklinde gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyetini artırmak için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış ve sabır için herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA