ETUS, Türkiye'nin En Genç İkinci Araç Filosuna Sahip Oldu

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Başkanı Hakan Giyik, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS)-Serhad Birlik tarafından satın alınan 50 adet sıfır kilometre araçlarının kente ulaşmasıyla birlikte, Aydın’dan sonra Türkiye’nin en genç ikinci araç filosuna sahip olduklarını söyledi.

ETUS, Türkiye'nin En Genç İkinci Araç Filosuna Sahip Oldu
ETUS Başkanı Giyik, düzenlediği basın toplantısında ilk etapta 36 adet aracın Edirne’ye ulaştırıldığını bugün itibariyle 4 aracın daha geldiğini kalan araçların ise bayramdan sonra ulaşacağını belirtti.

Giyik, ETUS olarak satın aldıkları araçlar ile birlikte Aydın ilinden sonra Edirne olarak Türkiye’de en genç ikinci araç filosuna sahip olduklarını belirtti.

Giyik, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatları doğrultusundan arife günü ve bayramın ilk gününde mezarlıkları ziyaret edecek vatandaşlar için saat başı 24 mahalle muhtarlığı önünden ücretsiz araç kaldıracaklarını söyledi.



Edirne halkının Kurban Bayramı’nı tebrik eden getiren Giyik, vatandaşların rahat, kesintisiz ve konforlu ulaşımları için yatırımlarını artırarak devam ettireceklerini belirtti.

Kaynak: İHA