ADÜ Ailesi Bayram Coşkusunu Erken Yaşadı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Kurban Bayramı öncesinde düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde ADÜ ailesiyle bir araya geldi.

ADÜ Ailesi Bayram Coşkusunu Erken Yaşadı
ADÜ’de Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleşen geleneksel bayramlaşma töreni, rektörlük binası protokol girişinde yoğun katılımla gerçekleşti. Milli birlik ve beraberliğin öneminin daha net anlaşıldığı şu günlerde bayramlaşma töreninin yoğun katılımla gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, yaklaşık 60 bin kişilik Aydın’ın en büyük kamu kurumu olan Adnan Menderes Üniversitesi ailesinin bir olma hassasiyetini en iyi paylaşan kamu kurumlarından biri olduğunu söyleyerek törene katılanlara teşekkür etti.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan’ın yanı sıra akademik ve idari birim yöneticileri ile personelin katıldığı geleneksel bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA