Tekmanlı, Erzurum'da Hedefe Ulaşmanın Yolu Çözüm'den Geçer.

Eğitimde yeni bir çığır açmak sloganıyla yola çıkan Çözüm Etüt Eğitim Merkezi Erzurum’da hizmete girdi.

Tekmanlı, Erzurum'da Hedefe Ulaşmanın Yolu Çözüm'den Geçer.
Erzurum‘da kendini iyi tanıyan, çevreyi doğru tahlil eden, güçlü bir gelecek vizyonuna sahip, bir çok başarıya imza atmış, öğretmen ve öğrencileriyle bilgili insanlar olarak eğitim anlayışının temeline yerleştirmiş bir kurum olarak eğitimde ÇÖZÜM ailesiyle başarılara koşacak.

Çözüm Etüt Eğitim Merkezi yöneticisi Bahattin Tekmanlı, ruhsuz birer makine yetiştirmekten uzak, bilgisiyle birlikte milli ve manevi değerlerimizle yoğrulmuş toplum içindeki rollerini gerçekleştirebilen başkalarıyla, iyi ilişkiler kurabilen, çevresiyle uyumlu, paylaşmayı seven üretici mutlu bireyler yetiştirmek için varız. Bizler eğitim kadromuzu oluştururken bu değerleri verebilecek rol model oluşturacak öğretmenlerimizle bu yola çıktık.

Kaynaklarımızla, sınıf ortamımızla başarı önündeki tüm engelleri kaldırdıklarını belirten Tekmanlı, çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel olarak dengeli bireyler olmaları için gerekli maddi ve manevi destek vermek için P.D.R çalışmaları spor kompleksi anlaşmaları, sanatsal faaliyetleri, okuma yarışmaları, İngilizce ağırlıklı eğitim gibi birçok alanı programımıza titizlikle yerleştirdik. Eğitim kadromuz alanında uzman olup, yıllarını bu mesleğe adamış, azimli, dinamik, profesyonel çalışan öğretmenlerden oluşmaktadır.

Tekmanlı, yine kaynaklarımız Milli Eğitim Müfredatında değişikliklere göre güncellenmiş kaliteli yeterli ÇÖZÜM yayınlarıdır. Konu anlatımı-Soru bankası, PDF föyleri, yaprak testler, deneme sınavları, ek kaynak imkanları, öğrencimize yeterli gelmektedir. Öğrencimiz dışarıdan hiçbir kaynak almaya ihtiyaç duymayacaklardır.

‘’Çocuklarımızın çok yönlü ve değerli olduklarını bilincindeyiz’’

Topluma yararlı olmayı hedefleyen, milletimizin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, saygılı, adaletli, düzenli ve disiplinli öğrenciler yetiştirmek ve onlarla başarılarda buluşmak gayesindeyiz. ÇÖZÜM ailesine dahil olan her öğrencimizin hayallerini, hedeflerini yükselterek ulaştırmak, mutluluğumuz olacaktır.

Tekmanlı, eğitim-öğretmen-öğrenci bu kelimeler ne kadar önemli bir toplum için!..Toplumun mutluluğu cehaletin ortadan kalkması bu kelimelerin içinde saklı .Eğitim için çaba gösteren ÇÖZÜM hayatı incelikleriyle gören ,ufku geniş, bağımsız düşünme becerisine sahip kendi sorunlarını çözme yeteneği gelişmiş öğrencileriyle, en önde olma yeterliliğine sahiptir dedi.

Tekmanlı ayrıca Erzurum’un MEB onaylı tek (TEOG 5-6-7-8) Kurumudur. Kadro bu yıl Türkiye derecesine (TEOG FULL) İmza atmıştır şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA