TGF'den Akarca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

TGF'den Akarca'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay’ın da hazır bulunduğu yaklaşık 2 saat süren ziyarette, basın sektöründeki sorunlar hakkında görüş alış verişi yapıldı. GGC Başkanı İbrahim Ay, Akarca’ya basın kartı komisyonunun Gaziantep’te toplantı yapması için öneride bulundu. Akarca ise, bu öneriye sıcak bakarak Gaziantep’te toplantı yapacaklarının sözünü verdi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan ve yönetimi Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Akarca’yı makamında ziyaret etti. Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü makamında gerçekleşen kabulde Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim, Genel Başkan Yardımcıları Osman Altınışık ve Cafer Esendemir ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Ay, Çetin Gürol ve Sezai Matur hazır bulundu.

Karaca başarılar diledi

Kısa bir süre önce genel müdürlük görevine atanan Mehmet Akarca’ya ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca gazetecilerin yaşadığı sorunların çözümüne dönük önerilerini Akarca ile paylaştı.

‘‘Basın kartı komisyonu Gaziantep’e gelecek’’

Ziyarette söz alan TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay ise, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca’ya Basın Kartı Komisyonu’nun Gaziantep’te toplanması önerisinde bulunarak, bölgedeki basın kuruluşlarının sorunlarını iletti. Ay, ziyaretin anısında Akarca’ya Gaziantep özgü bakır işlemeli kahve takımı hediye etti.

‘‘Basının sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz’’

TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay’ın hediyesine teşekkür eden Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, Basın Kartı Komisyonu’nun önümüzdeki aylarda bir toplantısını Gaziantep’te yapacağının sözünü verirken, basının sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA