Şahinbey'de Zabıta Haftası Kutlandı

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, Zabıta Haftası nedeniyle Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmazı’ı Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel’i ve şehitliği ziyaret etti.

Şahinbey'de Zabıta Haftası Kutlandı
Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri Zabıta Haftası nedeniyle minik çocuklara zabıta elbiseleri giydirerek zabıtaların görevleri konusunda bilgilendirdiler. Etkinlik nedeniyle Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel’i makamında ziyaret eden, minik zabıtalar daha sonra Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı ve ardından da terörle mücadelede yaşamını yitiren güvenlik güçlerinin Yeşilkent Mezarlığındaki Şehitliklerini ziyaret etti.

"2 hedefinizi yüksek tutun"

Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, kendisini makamında ziyaret eden minik zabıtaları tek tek karşılayarak, onlarla yakından ilgilendi. Yılmaz, minik zabıtalara büyüyünce ne olmak istediklerini sordu. Minik zabıtalardan birisinin Başbakan olmak istiyorum demesi üzerine oldukça keyiflenen Yılmaz, minik zabıtalardan hedeflerini yüksek tutmalarını istedi.

"Meşakatli bir görev"

Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Zabıta Haftası nedeniyle tüm zabıtaların haftasını kutlayarak, “Öncelikle tüm zabıta ekiplerimizin zabıta haftasını kutluyorum. Toplum bilincinin oluşması için ekiplerimizin küçük çocukları böyle bir etkinliğe dahil etmelerinden dolayıda zabıta müdürümüzü tebrik ediyorum. Ekiplerimiz oldukça meşakatli ve zor bir görev üstleniyorlar. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıp hizmet veriyorlar. Kurban Bayramının yaklaştığı şu günlerde vatandaşların daha hijyenik ve düzenli bir ortamda hizmet alabilmesi için Zabıta ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Güzel, daha sonra minik zabıtalarla bir süre sohbet ederek zabıtanın görevleri ile ilgili sorular sorup, bilgi verdi. Son olarak Güzel ve minik zabıtalar, şehitliği ziyaret etti. Zabıta ekipleri minik zabıtalarla birlikte, ziyaretlerin ardından konvoy halinde Şahinbey İlçesinde tur attıktan sonra, Yeşilkent Mezarlığındaki şehitlikleri ziyaret ederek dualar okudu.
Kaynak: İHA