AYD'den Bahçeli'ye Ziyaret

AYD Başkanı Burhan: 'Sayın Bahçeli, bize 'MHP içerisinde darbeye bulaşmış, FETÖ'cü olan kim varsa alayını temizleyeceğiz.' dedi'

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmelerinde, Bahçeli'nin 'MHP içerisinde darbeye bulaşmış, FETÖ'cü olan kim varsa alayını temizleyeceğiz.' dediğini aktardı.

Burhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz ve sonrasında gelişen milli iradeye verdiği destek için teşekkür etmek ve yerel medyanın sorunlarını anlatmak üzere Bahçeli'yi ziyaret ettiklerini söyledi.

Görüşmede Bahçeli'nin FETÖ'nün darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelere yönelik değerlendirmelerde de bulunduğunu anlatan Burhan, Bahçeli'nin, ekonomi, spor ve sanatta olduğu gibi siyasette de FETÖ'cüler olabileceği uyarısında bulunduğunu belirterek, 'Sayın Bahçeli, bize 'MHP içerisinde darbeye bulaşmış, FETÖ'cü olan kim varsa alayını temizleyeceğiz' dedi.' diye konuştu.

Burhan, Bahçeli'nin son günlerde medyada yer alan erken seçim tartışmalarına da karşı olduğunu ve böyle bir şeyin 'Yenikapı ruhunu bozabileceği' endişesi taşıdığını söylediğini anlattı.

Sinan Burhan, ayrıca Bahçeli'nin, Anadolu medyasının darbeye karşı başarılı bir direniş gösterdiğini ifade ederek, devletin Anadolu medyasına her zamankinden daha çok sahip çıkması gerektiğini söylediğini kaydetti.
Kaynak: AA