Erdemli Orman İşletme Personeli Piknikte Buluştu

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü personeli piknikte biraraya geldi. İşletme müdürlüğü personeli Avgadı Yaylası Kargagediği Mevkisi’ndeki piknikte birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu.

Erdemli Orman İşletme Personeli Piknikte Buluştu
Erdemli Orman İşletme Müdürü İsmail Çelik, düzenledikleri piknik etkinliğinin asıl amacının motivasyonu yükseltmek olduğunu belirtti.

Çelik, "2 ay gibi bir süre önce göreve başladık. Ailelerimizin tanışması, birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla böyle bir piknik programını gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliğin personelimizin motivasyonunu yükselteceği inancındayız. Bunun çalışmalarımıza da pozitif yansıyacağına inanıyoruz. Yoğun iş ortamı içinde güzel bir paylaşım olacağını düşünüyoruz" dedi.

Erdemli’de yoğun ormancılık faaliyetlerinin gerçekleştiğine de değinen Çelik, "Erdemli ilçemizde 106 bin hektarlık bir alanda yoğun bir ormancılık faaliyeti gerçekleştiriyoruz. 2016 yılı üretim ağaçlandırma ve silvikültür faaliyetlerimizin yaklaşık yüzde 100’ünü tamamlamak üzereyiz. 2017 yatırım programlarının hazırlıklarına da başladık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA