15 Temmuz Şehitlerine Şükran Belgesi

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, 15 Temmuz gecesi şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç ve üniversite öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun ailelerine şükran belgelerini takdim etti.

AK Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, FETÖ mensupları tarafından 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde darbecilerle mücadeleleri sırasında şehit olanların ailelerine şükran belgesi verildi.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından kaleme alınan şükran belgesinde, 'Şehidimize milletçe minnettarız ve kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Sizler bizlere, şehidimizin emanetisiniz. Sizlere sahip çıkacağımızdan tereddütünüz olmasın.' ifadeleri yer aldı.

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer, İl Başkan Yardımcısı Osman Dirican ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, 15 Temmuz gecesi darbe girişimini engellemek için mücadele eden polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç'ın ailesini ziyaret etti.

Başkanı Sümer, Başbakan Binali Yıldırım'ın şükran belgesini şehit polisin babası Zeki Kılınç'a takdim etti.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun Korkuteli ilçesinde yaşayan ailesini de AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ziyaret etti.

Samani, Genelkurmay Başkanlığı önünde darbecilerin kurşunuyla şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman ve annesi Zehra Ağaroğlu'na şükran belgesini takdim etti.

Kaynak: AA