Lapseki'de Yeni Hastane İnşaatı Sürüyor

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, ilçede bir süre önce başlayan yeni hastane inşaatının sürdüğünü söyledi.

Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Şekerkaya mevkisine yapılan 32 yataklı yeni binanın 400 günde bitirilmesinin hedeflendiğini hatırlattı.

Bu sürenin daha da kısalması arzusunda olduklarını dile getiren Özer, 'Lapseki halkının uzun yıllardır beklediği devlet hastanesinin inşaatını gezdik. Hastane inşaatı oldukça hızlı ilerliyor hatta beklediğimizden de hızlı ilerliyor bu da bizi son derece mutlu ediyor. Bize verilen teslim süresi 400 gün idi bu süre yani 19 Mayıs 2017’de teslim edilecekti. Çalışmalar çok hızlı ilerlediğinden inşallah daha erken bitecek hastanemiz. İlçemiz de çok güzel bir devlet hastanesine kavuşmuş olacak.' dedi.

Devlet hastanesi şantiye şefi Emrullah Sağlam ise, inşaatın şu an altıncı katını çıktıklarını belirterek, 'Ana binanın yan tarafında da teknik binamız var. Bu binamızın da betonarme bölümü bitti ve duvarları örülmeye başlandı. Ana binada ise iki kat kaldı. İçeride ise elektrik ve alçı sıva işlemleri yapılıyor. Çalışmalarımız hızla devam ediyor.' diye konuştu.

Kaynak: AA