Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Yeni Dönemde İddialı

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, yeni dönemde daha güzel projelere imza atacaklarını belirterek, iddialı olacaklarını söyledi.

Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Yeni Dönemde İddialı
Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, her yeni dönem, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, yeni umutlar olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz engelli bireylerin spor faaliyetlerine katılmaları konusunda mücadele verdiklerini hatırlatan Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, “Geçtiğimiz dönemde yapılan yarışmalar süresince yarışmalara katılan kulübümüzü ve Edirne’mizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı kutluyor ve gelişimlerinin devamını diliyoruz. Bu sene yeni dönemde daha iddialı ve daha etkin bir şekilde çalışmalarımıza Ekim ayı itibarıyla başlamayı ümit ediyoruz. Özel çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bizler tüm yönetim kurulu üyelerimizin ailelerinin içerisinde engelli bir birey olmamasına rağmen özveriyle samimi ve içten bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni dönemde tüm yarışmalarda ki madalyalara çocuklarımızla birlikte talibiz. Önümüzdeki süreçte de özel çocuklarımızın hayatlarına olumlu etki edecek özel projelerimiz olacak. Bugüne kadar bizleri destekleyen, güvenen ve inanan başta tüm ailelerimize, hocalarımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Edirne Belediyesine, Milli Eğitim İl Müdürlüğüne ve Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA