Kaymakam Gürbüz'den Mutlu Kaya'ya Ziyaret

Ergani Kaymakamı Gürbüz, eski erkek arkadaşı tarafından düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Kaya'yı ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Ergani Kaymakamı Ali Gürbüz, eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Mutlu Kaya'ya ziyarette bulundu.

Gürbüz, eşi Esra Gürbüz ile birlikte evinde ziyaret ettiği Kaya'nın 3 ay süreyle fizik tedavi masraflarını karşılama sözü verdi.

Kaymakam Gürbüz, Mutlu Kaya'ya moral ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, bundan sonra daha sağlıklı bir yaşama kavuşma sürecinde kendisine destek vereceklerini söyledi.

Ali Gürbüz, şöyle devam etti:

'İlçemizden çıkan bir gencimiz Mutlu Kaya. Kendisini ben de televizyonlardan görmüştüm. O güzel sesine hayran kalmıştık. Yüzünün güzelliği sesine de yansıyordu. Gönlü de güzel. İnşallah bundan sonra daha sağlıklı bir yaşama kavuşma sürecinde kendisine maddi ve manevi destek vermek istiyoruz. Elimizden geldiğince tüm destekleri sunacağız. Onun iyileştiği, tekrar sahnelere döndüğü, o güzel sesini tüm Türkiye ve dünyanın duyduğu günlere dönmeyi özlemle bekliyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz.'

Mutlu Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gürbüz'e teşekkür etti.

- Olay

Kaya, 18 Mayıs 2015'te İstanbul'da katılacağı televizyon programı öncesinde, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde prova yaptığı sırada erkek arkadaşı olduğu belirtilen Veysi Ercan tarafından silahla ateş edilmesi sonucu yaralanmıştı.

Mahkeme, Mutlu Kaya'nın yaralanmasına neden olan sanık Ercan'ın 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 14 yıl, 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri bulundurma' suçundan da 1 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar vermişti.
Kaynak: AA