AK Parti'den Belediye Ziyaretleri

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ezine Belediyesini ziyaret etti.

Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, ziyarette Şeker'e belediyenin bu güne kadar yaptığı hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapımı devam eden çay ıslah projesi, yapımına başlanan i̇çme suyu, kanalizayon, arıtma ve yağmur suyundan oluşan alt yapı çalışmaları ile yapımına başlanması planlanan diğer çalışmalar ve sosyal projeler hakkında bilgiler veren Babaoğlu mali durumu içeren bir rapor sundu.

Şeker, ziyaret sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak belediye başkanlarını, yerel yönetimleri ve teşkilatları yerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu ziyaretleri yararlı bulduklarını anlatan Şeker, şunları kaydetti:

'Özellikle 2014 yılında belediye başkanlarımızın seçime girerken vaat ettikleri projelerinin ne kadarı yapılmış ne kadarı yapılmamış bu konularda istişare yapıp değerlendirmelerde bulunuyoruz. Genel merkez olarak bizim üzerimize düşeni yapacağımız konularda kendilerine destek veriyoruz. İki günden beri Çanakkale'deyiz. Ezine'den sonra Ayvacık'ı da ziyaret ederek Çanakkale genelinde tüm belediyelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Yerel yönetimler bizim için çok önemli. Onların başarısı Hükumetimizin başarısıdır. Belediyelerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz. Halkla bütünleşen ve halkın daima yanında olarak onların sorunlarına ve sosyal yaşamlarına endeksli çalışmalar yapan belediyelerin bir sonraki seçimlerde de başarılı olacağına inancımız tamdır.'

Kaynak: AA