Bayraktar'dan Başkan Ergün'e Taziye Ziyareti

Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Hakkı Bayraktar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Bayraktar'dan Başkan Ergün'e Taziye Ziyareti
Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Hakkı Bayraktar, geçtiğimiz günlerde babası Cemal Ergün’ü kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Cengiz Ergün’e başsağlığı dilekleriyle sözlerine başlayan Hakkı Bayraktar, “İnsan hangi yaşta olursa olsun anne ve babasının var olması çok güzel bir duygudur. Anne ve babalarımızı yitirmiş olsak da onlara verebileceğimiz en güzel hediye iş hayatında başarılı olmak, iyi bir insan olmaktır. Biz de Manisa’nın çocukları olarak kendimizin dışında birçok insana iş ve aş olabilecek bir ülkede yaşadık. Bu ülkenin imkanlarıyla bir yerlere geldik. Siz de geçmişte olduğu gibi şimdi de Belediye Başkanlığı makamıyla hem iş hem aş sağlayarak hizmet ediyorsunuz” dedi.

‘Sizlerle gurur duyuyoruz’

Bayraktar, “Bir Manisalı hemşeriniz olarak da son yıllarda yaptığınız çalışmaları iyi biliyoruz. Daha önce de çok çalıştınız ama Büyükşehir olduktan sonra Manisa’yı gerçekten Büyükşehir haline getiren çabalarınız, gayretleriniz, yapılan işlerin hepsi gözümüzün önünde yer alıyor. Bu çalışmaları da ödüller alarak gösteriyorsunuz. Ben şahsım adıma ve Makine Mühendisleri Odası üyeleri adına sizleri kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. İyi bir başkansınız ve iyi bir ekibiniz var. Bu zorlu süreci atlattınız. Allah yolunuzu açık etsin. Biz sizlerle gurur duyuyoruz tüm Manisalılar da duysun istiyoruz” diye konuştu.

‘İyi işler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz’

Bayraktar’ın taziye dileklerini kabul eden Başkan Cengiz Ergün, “Nazik sözleriniz için size çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 yılı geride bıraktık. Bu süreç içerisinde sizin de belirttiğiniz gibi iyi işler yaptık. Bundan sonraki süreçte de iyi işler yapmaya devam ederek Manisalı vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Son olarak Hakkı Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binasına taşınması dolayısıyla Başkan Cengiz Ergün’e hayırlı olsun dileklerini ileterek Atatürk portesi hediye etti.
Kaynak: İHA