Sındırgı'da Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için lokma dağıtıldı.

Sındırgı'da Demokrasi Şehitleri İçin Lokma Dağıtıldı
Öğrencilerin 15 Temmuz’da yaşanan olaylara karşı algısını arttırmak ve o günü unutturmamak adına düzenlenen organizasyona Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi müdürü Tuncay Öztürk “Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle beraber bugünün anısına, 15 Temmuzu hatırlatmak üzere ve şehitlerimize de hayır olması anlamında bir lokma hayrı düzenledik. Katılan bütün dostlarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah bir daha bize inşallah 15 Temmuzları göstermez. Bu vatan için canlarını siper eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ise, “15 Temmuzda Türkiye’nin dönüm noktasını hep birlikte yaşadık. O dönüm noktası ki yıllardan beri ülkemizde bir ur gibi büyümüş mihrakların aslında deşifre olduğu bir gün oldu. 15 Temmuz’da bize bugünleri bahşeden özellikle 250 şehidimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz. Genç nesillere bu olayın anlatılması ve unutturulmaması çok önemli bir hadise. Çünkü unutulduğunda gelecek nesiller aynı olaylarla tekrar karşılaşabilirler" dedi.

Yağcıbedir Mehteran Takımı gösterileri ile başlayan program 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen lokma hayrı ile son buldu.
Kaynak: İHA