Elazığ'dan Kısa Kısa

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kültür, Akpınar ve Nailbey mahallelerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıkamaya göre, mahalle ziyaretlerine devam eden Yanılmaz, Kültür, Akpınar ve Nailbey mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve talepleri yerinde inceledi, yürütülen çalışmaları denetledi.

Elazığ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Yanılmaz, tüm çalışmalarının ana ekseninde Elazığ’da yaşayan her bireyin huzurlu, mutlu ve kaliteli yaşaması için gerekli koşulları oluşturmak olduğunu kaydetti.

Sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda belediye tarafından hayata geçirilen hayır çarşısının çok önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizen Yanılmaz, 'İnsanımıza sahip çıkmak zorundayız. Sizden ricam ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bize yönlendirmenizdir. Hemşehrilerimizin de desteğiyle bu şehirde ihtiyaç sahibi hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Hayır çarşımız, yürütülen sistematik çalışmalar ve duyarlı hemşehrilerimizin desteğiyle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize desteğini sürdürmeye devam edecektir.' ifadelerini kullandı.

Açıklamaya göre aynı zamanda, kent merkezindeki parklarda zeminden, çocuk oyun grupları ve fitnes aletlerine yenileme çalışmaları sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sonucu bir yandan yıpranan oyun grupları ve fitness aletleri yenilenirken, bir yandan da parkların zeminleri kauçukla kaplanıyor.

Gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla güvenli ve güzel bir görünüme kavuşan parklar, çocukların özgürce oyun oynamaları için hazır hale getiriliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince haziran ayından itibaren 24 parkta yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Kaynak: AA