Ahmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandı

Darbe girişimi soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan gazeteci yazar Ahmet Altan, tutuklandı.

Ahmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandı
Ahmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol talebiyle serbest bırakılan Ahmet Altan yeniden gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Ahmet Altan, hakim karşısına çıktı.

Altan, 'silahlı terör örgütüne üye olmak ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce katıldıkları bir televizyon programında, darbe çağrışımıyla subliminal mesaj içeren söylemlerde bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Mehmet Altan tutuklanırken, Ahmet Altan adli kontrol ve yurtdışı yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

Ahmet Altan, savcının itirazıyla dün yeniden gözaltına alınmıştı.

Ahmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandıYeniden gözaltında!Ahmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandıAltan kardeşlerden biri tutuklandıAhmet Altan FETÖ soruşturmasında tutuklandıFETÖ'den tutuklan Altan kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı