Omurilik Felçli Genç Kitabını Okuyucularla Buluşturdu

Omurilik felçlisi Gurur Göç, geçirdiği trafik kazasını ve tedavi sürecini anlattığı 'Erken gördüm hayatı' adlı kitabı için imza günü düzenledi.

Bodrum ilçesinde, geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye bağımlı olarak yaşayan 22 yaşındaki Gurur Göç, 'Erken gördüm hayatı' adlı kitabını imza gününde tanıttı.

Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de düzenlenen imza gününde gazetecilere açıklamalarda bulunan Göç, Bodrum'da, 6 yıl önce motosikletine bir otomobilin çarpması sonucu yaralandığını ve omurilik felci olduğunu söyledi.

Geçirdiği trafik kazası ve tedavi sürecini anlattığı bir kitap yazdığını belirten Göç, halen fizik tedavi görmeye devam ettiğini kaydetti.

Kaza sonrasında vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğunu anlatan genç yazar, 'C4 omurilik felci oldum. Hayata dair umutsuzluğa kapılmadım. Meslek olarak düşündüğüm futbol hayalim sona erdiği için diğer hayalim olan yazarlığa yöneldim. Yaşadıklarımı kaleme aldım. Kaza geçirdikten sonra hayatım tedavi, görmek ve yazmakla geçti. Kaza, hayatın vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.' ifadelerini kullandı.

Göç, tedavi sürecinden fotoğraflara da yer verdiği kitabının başında 'Yaşam vazgeçilmezdir. Sebebi her ne olursa olsun' mesajını verdiğini dile getirdi.

Kaza geçirdiğinde lise öğrenci olan ve orta öğrenimini açık liseyi bitirerek tamamladığını aktaran Göç, Eskişehir Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde, dış ticaret okuduğunu, ayrıca hayata dair sözleri ve şiirlerinin yer alacağı bir kitap daha yazmaya başladığını sözlerine ekledi.

Göç'ün ablası Nehir Doğan, kardeşinin elini kullanamaması nedeniyle imza kaşesini kitaplara basarak yardımcı oldu.
Kaynak: AA