İncesu Belediyesi Yaya Kaldırımı Çalışmalarına Başladı

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bahçelievler Mahallesi İstasyon mevkiinde yaptırdığı 16 derslikli okulun çevresine yaya kaldırımı çalışmasına başladı.

İncesu Belediyesi Yaya Kaldırımı Çalışmalarına Başladı
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ülkenin geleceği olan çocuklar için yaya kaldırımı çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Başkan Karayol, “Bahçelievler Mahallesi İstasyon Mevkiindeki bu bölgede daha önce arsası İncesu Belediyesi tarafından verilen 16 derslik İlköğretim Okulu bitirilerek bu sene eğitim öğretime başlanmıştır. 2016-2017 eğitim öğretim çalışmalarının bütün öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bu bölgemizde geçmiş yıllarda yapılan su ve kanalizasyon şebekesinin yenilenmesinden sonrasında yolların sıcak asfalt yapımı bu yıl içerisinde de doğalgaz çalışmaları tamamlanmıştır. Şu anda da bu bölgemizde yaya kaldırımı parke ve bordür çalışmaları devam ediyor. Eylül ayı sonuna kadar tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. İnşallah vatandaşlarımız yapmış olduğumuz bu hizmetlerden iyi günlerde faydalanırlar.” diye konuştu.

Kaynak: İHA