Ceylanpınar'da Asfaltlama Çalışması

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kış ayı gelmeden asfaltlama çalışması hız kazandı.

Ceylanpınar'da Asfaltlama Çalışması
Ceylanpınar’da yapımına Kurban Bayramı öncesi başlanan prestij cadde uygulaması kapsamında çarşı merkezinde tamamlanan altı yapı çalışmalarının ardından asfaltlama işlemi yeniden başladı.

Yolların genişletildiği, sinyalizasyon sisteminin döşendiği, su gideri ve benzeri alt yapı işlemleri tamamlanan yolda sıcak asfalt dökümü yapılıyor. Çalışmaları yerinde takip ederek incelemelerde bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, devam eden asfaltlama işlemi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Atilla, Prestij cadde uygulamasının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtti.

Yol genişletme çalışmalarının vakit aldığını vurgulayan Atilla, "Yollarımız sıkıntılıydı. Daha önce kilitli parke taşı döşenmişti ancak deforme olmuştu. Bu konuda vatandaşlarımızdan epeyi bir şikayet geliyordu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile beraber güzel hizmetlere imza atıyoruz. Merkezimiz olan TİGEM Ceylan Kapıdan Akçakale çevre yoluna kadar ve Urfa Kapıdan Viranşehir Caddesine kadar olan alanında komple paket taş söküm işi yapıldı. Asfaltlama çalışmaları da başladı ve çalışmalar devam ediyor."diye konuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye ve işi yapan yüklenici firmaya da teşekkür ettiğini dile getirerek 2 yıla kadar Ceylanpınar’da çamurlu sokak kalmayacağını ifade etti.

Bu arada asfaltlama çalışmalarının TİGEM Ceylan Kapıdan ilçe merkezindeki Gençlik Parkına kadar ve ilçe Dörtyoldan Gazi Caddesi girişine kadar asfaltlandığı görüldü.

Kaynak: İHA