Motosiklet Tutkunları Edirne'de Buluşacak

Edirne'de 2 gün sürecek 3. Uluslararası Motosiklet Festivali başladı.

Karaağaç Mahallesi'nde bulunan festival alanına chopper, scooter, crusier tipi motorlarıyla gelmeye başlayan motorcular çadırlarını kurarak, festivalin heyecanını yaşıyorlar.

En yavaş motor kullanma, çuvalla en hızlı gitme, halat çekme yarışması gibi çeşitli yarışma ve gösterilerin yapılacağı festival hakkında bilgiler veren Edirne Adrianopoli Motor Kulübü Başkanı Mehmet Ramiz Nevrekop, festivale yaklaşık bin motorcunun katılacağını söyledi.

Festivalin üçüncüsünü düzenlediklerini belirten Nevrekop, amaçlarının motosikleti sevdirmek ve kent turizmine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Edirne Motosiklet Festivali'ni geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Nevrekop, 'Yurt içi ve dışından çok sayıda katılımcı arkadaşımız gelmeye başladı. Bize destek olan Belediye Başkanı ve Valimize çok teşekkür ediyoruz. Yerli ve yabancı motor kulüplerimize de teşekkür ediyoruz.' dedi.

Nevrekop ayrıca pazar günü büyük bir kortej eşliğinde Edirne’de motosikletlerle tur atacaklarını da sözlerine ekledi.

Iron Turk Genel Başkan Yardımcısı Volkan Hekimoğlu ise çok güzel bir festival yapıldığını belirterek, 'Motor bizim için bir hayat felsefesi' şeklinde

Kaynak: AA