Milas'ta Bir Ay Önce Yılan Sokan Şahıs Öldü

Milas’ın Pınararası Mahallesi’nde bir ay önce yılan sokması sonucu yaralanan ve koltuk değneği kullanmaya başlayan 37 yaşındaki Aydın Yıldız, bu sabah evinden 1 kilometre uzakta ölü bulundu.

Milas'ta Bir Ay Önce Yılan Sokan Şahıs Öldü
Milas’ın Pınararası Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir ay önce tarlada çalıştığı sırada yılan sokması sonucu yaralanan evli ve iki çocuk babası 37 yaşındaki Aydın Yıldız, sabah saatlerinde ölü bulundu.

Gece evinde misafirlerini ağırlayan Yıldız’ı sabah 06.30’da eşi yatağında göremedi. Çevrede arama yapan genç kadın, bahçedeki atın ipinin yerinde olmadığını gördü. Vatandaşların da katılımıyla başlatılan aramalarda Yıldız, evinden 1 kilometre uzaktaki tarlalarındaki bir ağaçta asılı halde bulundu. Haber verilmesiyle gelen 112 acil sağlık ekipleri Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma olay yeri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Yıldız’ın cesedi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yıldız’ın yılan sokması sonucu yaralandıktan sonra bunalıma girdiği, bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. Ölüm haberi, Yıldız ailesi ve yakınlarını üzüntüye boğdu.
Kaynak: İHA