Çözüm İçin Tüm Muhtarlar Beylikdüzü'nde Toplanacak

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette federasyona üye bütün muhtarlarla yapılacak ilk buluşmanın Beylikdüzü’nde gerçekleşmesi düşüncesi üzerine konuşuldu. Ayrıca Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık Binası ve Belediye Çözüm Merkezi de gezilerek, yapının Türkiye’ye örnek teşkil ettiği belirtildi.

Çözüm İçin Tüm Muhtarlar Beylikdüzü'nde Toplanacak
Türkiye’ye örnek muhtarlık binası ve çözüm merkezlerinin mahalle mahalle açılışlarını gerçekleştiren Beylikdüzü Belediyesi, yerel yönetimin en önemli basamaklarından muhtarlara verdiği değeri ortaya koyan birçok adım atıyor. En son Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz’i ağırlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyarette Akdeniz’in federasyona üye bütün muhtarlarla ilk kez Beylikdüzü’nde bir araya gelme düşüncesini hayata geçirmek üzere görüşmelerde bulundu.

Ardından ziyarette yer alan Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ile Mahallemiz Cumhuriyet Muhtarlık ve Belediye Çözüm Merkezi’ni detaylı inceleyen Federasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz, muhtarlık binasının çok beğendiğini, çalışma ortamının doğa ile iç içe olmasının büyük bir artı sunduğu dile getirdi. Proje ile Başkan İmamoğlu, “Yerel Yönetim” ödülüne de layık görülmüştü.

Federasyon Başkanı Hüseyin Akdeniz, “Yerel yönetimlerin ilk ayağı olan muhtarların ihtiyaçları ile yakından ilgilenen bir belediye olduğu için Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Sevgili muhtarımızın çalışma ofisi ve geniş konseptteki çözüm merkezinin diğer belediyelerde de üretilmesi bizim de en büyük arzumuz. En iyisini görene kadar en iyisini gördüğümü düşünüyorum. Ekrem Başkanı kutlamak gerekiyor. Sonuçta muhtarlar belediyelerin kılcal damarları, ulaşabilecekleri en uç ve dip nokta” diye konuştu.

Kaynak: İHA