Başkan Karaosmanoğlu, STK Ve Yerel Yönetimleri Makamında Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, STK Ve Yerel Yönetimleri Makamında Ağırladı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra yerel yönetimlerin temsilcileriyle de görüşmeye devam ediyor. Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ile yönetiminin yanı sıra İzmit Yahya Kaptan Akşemsettin Camii Yaptırma Derneği Başkanı Avni Zer ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kent içinde ve sınırlarında yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaoğlu, “Büyükşehir olarak kurduğumuz Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kartepe’de 32, kent genelinde de 472 muhtarımıza hizmet vermektedir. Bu dairemiz hem muhtarlarımızla iletişimi, hem de talepleri ve eksiklikleri tespit etmede önemli bir misyona sahiptir. Özellikle köylerimize gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sonrası buralara dönüşlerin artmasını iyiye işaret olarak görüyorum” dedi.

Kaynak: İHA