Adana Valisi Demirtaş'ın İlçe Ziyaretleri

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İmamoğlu ilçesini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Demirtaş, İmamoğlu Kaymakamı Kürşad Özdemir, Belediye Başkanı Gazi Adamhasan ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek incelemede bulundu ve ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Adamhasan’a teşekkür etti.

İlçelerde yaşanan sorunların çözümlenmesi için kamu olarak yerel yönetimler ile işbirliği içinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Demirtaş, şunları kaydetti:

'İlimiz, sosyal ve ekonomik açıdan tüm ilçeleriyle birlikte kalkınmalı. İlçelerimizin sahip olduğu tüm değerleri layıkıyla değerlendirerek, Adana’nın ilçeleriyle birlikte bir bütün olarak kalkınması ve hak ettiği konuma ulaşması için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile belediyelerimiz diyalog içinde olarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba göstermeli.'

Vali Demirtaş, ilçede tarım makineleri sektöründe faaliyet gösteren özel bir firmayı da ziyaret edip, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kaynak: AA