Hulusi Efendi Vakfı İhtiyaç Sahiplerini Sevindirdi

Merkezi Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan Hulusi Efendi Vakfı'nın, Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye'deki 40 il ve ilçede çok sayıda aileye kurban yardımında bulunduğu bildirildi.

Hulusi Efendi Vakfı'ndan yapılan açıklamada, vakfa yapılan kurban bağışlarının ülke genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığı kaydedildi.

Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri kültürel ve sosyal yardım faaliyetlerini vakıf olarak Kurban Bayramı'nda da sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, 'Bu yıl, 40 il ve ilçe merkezinde vakıf gönüllerinin destekleri ile on binlerce aileye kurban eti dağıtıldı. İhtiyaç sahibi ailelerin bayramlarını kutlamak ve kurban bayramının bereketini birlikte yaşamak adına vakfımıza yapılan yardımların amacına uygun bir şekilde gerçekten mağdur ve fakir ailelere ulaştırılmıştır.' ifadeleri kulanıldı.

Vakfa bağışta bulunan kurbanların hijyenik ortamlarda kesildiği ve sekiz kiloluk paketlerle ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar götürüldüğü dile getirilen açıklamada, hayırseverlere teşekkür edildi.

Kaynak: AA