Ankara'daki Nevşehirliler kahvaltıda buluştular

Ankara’da faaliyet gösteren Nevşehir Dernekler Federasyonu yönetimi ve dernek başkanları bayramın 4. günü kahvaltıda buluştu…

Ankara'daki Nevşehirliler kahvaltıda buluştular
Nevşehir Dernekler Federasyonu (NEVDEF) Başkanı Mehmet Eren, federasyon merkezinde kahvaltı programı düzenleyerek Nevşehirlileri bir araya getirdi. Kahvaltı programında NEVDEF yönetimi ile üyeleri tüm aile bireyleri ile kahvaltıda hazır bulundular.

Kahvaltıya, Federasyon Başkanı Mehmet Eren ve ailesinin yanı sıra dernek başkanları Özay Bilen, Cemal Berk, Yüksel Yıldız, Yılmaz Yıldırım, Faruk Erdoğan, Kamuran Güneş, Ahmet Gostalak, Yakup Özcan ve Taci Erdem de aileleri ve dernek üyeleri ile katılım sağladı.

Kahvaltı programında konuşan Federasyon Başkanı Mehmet Eren, programa aileleri ile katılan tüm dernek başkanlarına teşekkür ederek “Her faaliyetimizde bizlerle beraber olduğunuz ve bizleri desteklemeye devam ettiğiniz için federasyonumuz adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Artık kemikleşmiş bir yapımız var. Bizler güçlendik ve daha da sağlam bir duruma geldik. Bunu bayram günü sabahın erken saatlerinde kahvaltı programımıza katılım sağlayarak bir kez daha gösterdiniz. İnşallah yeni bir faaliyetimizde daha sizlerle tekrar buluşuruz… Teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.