Halk Market'e Bağışlar Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından insan onuruna yaraşır bir yardım modeli olarak hayata geçirilen Halk Market’e yapılan bağışlar devam ediyor.

Halk Market'e Bağışlar Devam Ediyor
İhtiyaç sahipleri için Halk Market’e bağışta bulunan şirketlerden biri de Aygaz oldu. Aygaz, Halk Market’e kilolarca deterjan yardımı yaparken, market yetkilileri böyle büyük şirketlerin bağışlarını beklediklerini kaydetti.

Halk Market’e bir diğer yardım da Eşenkara Mahalle Muhtarı Sabri Karakaya’dan geldi. Karakaya, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim ve öğretimine devam eden öğrencilerin kullanabileceği kırtasiye yardımında bulundu. Karakaya, ihtiyaç sahibi öğrencilerin A’dan Z’ye tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak bir bağışta bulunurken, yetkiler bu bağış sayesinde onlarca çocuk ve gencin yüzünün güleceğini belirtti.

Aygaz ve Karakaya’ya yaptıkları bağışlar için teşekkür eden Halk Market yetkilileri, çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Halk Marketin, vatandaşlara erzak kolisi göndermek yerine, gerçekten ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağladığının altını çizen yetkiler, “Halk Market’e sadece “halk kart” sahipleri girebiliyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar kartlarına yüklenen miktar doğrultusunda alışveriş yapabiliyor. Halk Kart ise ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurusu üzerine, yetkililerin yaptıkları değerlendirme sonucunda veriliyor. Daha çok insana hizmet verebilmek için firmaların ve vatandaşların bağışlarını bekliyoruz” dediler.
Kaynak: İHA