Siirtli İş Adamı Çelebi, Demokrasi Şehitlerinin Çocuklarına Ücretsiz Konaklama Hizmeti Sunacak

Siirtli işadamı Faraç Çelebi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin çocuklarına ücretsiz konaklama hizmeti sunacağını söyledi.

Siirtli İş Adamı Çelebi, Demokrasi Şehitlerinin Çocuklarına Ücretsiz Konaklama Hizmeti Sunacak
Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi karşısındaki Çelebi Yaşam merkezinde tek ve iki kişilik apart evler işleten işadamı Faraç Çelebi, 15 Temmuz darbe girişimini engellediği sırada şehit düşen vatandaşların çocuklarına ve ailelerine yönelik ücretsiz konaklama hizmeti vereceğini söyledi.

Yolu Siirt’e düşen tüm demokrasi şehitlerinin çocuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağını aktaran Çelebi, "15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’ye çok büyük zararlar verdi. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine tüm sağduyulu vatanseverler gibi ben de çocuklarımla demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara indik. Demokrasi ve milli iradeye sahip çıktığı sırada şehit düşen tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin evlatları her zaman başımız üstünde yeri var. Yolu Siirt’e düşen şehitlerimizin çocuklarına rezidansımızdan ücretsiz konaklama imkanı sunuyoruz. Onların bütün isteklerini karşılamaya hazırız" dedi.

Kaynak: İHA